top of page
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

scroll naar beneden

LAB36 is een lab waar creatieve ideën tot uiting komen. Het lab heeft een eigen collectie lifestyle items,
maar ook kun je hier zelf aan de slag tijdens workshops!
vilt

Alle items worden handmatig gevilt, waarbij gebruik wordt gemaakt van voornamelijk natuurlijke materialen. Merinowol in combinatie met zijde, linnen, katoen, vlas, bamboo, wensleydale, viscose etc.

ecoprint

Ecoprint is een alternatieve, natuurlijk en duurzame printmethode. Het printen op stoffen van bladeren & bloemen uit de natuur gebeurt door een speciaal kook of stoomproces, waarbij de tanine uit de bladeren zich hecht aan de stof. Het is elke keer weer een verrassing hoe de uiteindelijke print eruit zal komen te zien.

prints

De prints die ik ontwerp zijn gemaakt met alcohol inkt, acrylverf of textielverf. De ontwerpen zijn vaak abstract of botanical en ik laat me daarbij inspireren door de verschillende kleurcombinaties.

eerstvolgende evenement

Mijn werkplaats is coronaproof. Dit houdt in dat een ieder op 1,5 meter kan werken, er is ontsmettingsmiddel aanwezig en alles wordt ook volgens de RIVMregels na elke workshop schoongemaakt.

Zelf aan de slag met vilt of ecoprint ?

Kom eens langs bij 

liana-01 2.jpg
Mauvelab logo 2-01.png
Liana creëert onder het merk MauveLab lifestyle items van vilt & met prints, die eigenzinnig zijn wat betreft kleur en vorm.
bottom of page