top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Toepasselijkheid

Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van LAB36 zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding, dan wel het doen van een bestelling, houdt in dat u de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden aanvaardt. Van het in deze voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door LAB36 worden afgeweken. Deze voorwaarden respecteren de rechten van de consument die voortvloeien uit de wet (of de verkoopovereenkomst).

Aanbiedingen overeenkomsten

Alle aanbiedingen van LAB36 zijn vrijblijvend en LAb36 behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Voorraad

Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt, kan het voorkomen dat door vertraagde aanvoer en/of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.

Prijzen en betalingen

De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro`s, inclusief BTW.

Verzendkosten

Alle items worden met € 3,00 verzendkosten verstuurd. Retourzendingen zijnl voor eigen rekening. 

Tijdens de lockdown worden bestellingen binnen een straal van 15 km gratis bezorgd.

Ruilen

Ruilen is alleen mogelijk als u hierover eerst per mail contact met ons opneemt en daarna een ingevuld retourformulier meestuurt, die u van ons krijgt toegezonden. Stuurt u de artikelen in de orginele verpakking en ongebruikt binnen 8 dagen retour dan krijgt u bij ons het aankoopbedrag min eventuele verzendkosten op uw rekening teruggestort. 

Garantie

Welke garantie-bepalingen van toepassing zijn, hangt af van het artikel dat u bij ons heeft gekocht. In het algemeen gelden de volgende regels:

*De koper dient zich voor het behandelen van een garantie steeds tot MauveLab te wenden, voordat hij het elders laat herstellen.

*De garantie strekt zich niet uit tot het vergoeden van schade aan personen en zaken, ten gevolge van het defect raken, of welke kosten hieruit, ook voor de koper mochten ontstaan.

*Indien een klacht niet goed kan worden geregeld tussen de koper en LAb36,  dan wordt de leverancier van het artikel om advies gevraagd.

*Schade door van buitenkomende invloeden vallen niet onder de garantie.

*Het betaalbewijs is uw garantiebewijs.

Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag!

bottom of page